fbpx

SKAL DU HOLDE FEST?

Kickstart jeres aften hos Brass Monkey. Vi sætter den perfekte atmosfære, så dig og dit selskab får en intim start på jeres fest.
KONTAKT OS

Fødselsdag, temafest, reception, privatfest…

Står du og skal arrangere en fødselsdagsfest, polterabend eller anden festlig lejlighed, så er Brass Monkey den helt rigtige løsning for dig. I vores tropiske univers, har du mulighed for at invitere dine gæster på en uforglemmelig oplevelse. I har mulighed for at booke Brass Monkey til jeres private selskab, og inviterer dem ind til en Caribisk fest med tropiske cocktail, Hawaii skjorter, og hvad der dertil hører.

Din private fest vil blive kickstartet i perfekte omgivelser, hvor vores personale sørger for at alle gæster føler sig hjemme, og bliver serviceret efter alle kunstens regler. Med plads op til 100 personer, sørger vi for, at I får en fantastisk aften med alt fra sydlandsk ferie stemning, groovy rytmer, hula kranse til lækre cocktails.

Ønsker I spisning til festen eller arrangementet, kan vi tilbyde flere menuer inkl. 2 timers fri bar i øl, vin og vand samt cocktails. Vi tager imod middagsselskaber på minimum 15 personer, og op til 60 personer.

Kontakt os, så vi sammen kan skabe rammerne for en unik aften og oplevelse.

Polterabend

Hos Brass Monkey er vi kendte for at skille os ud, men på den fede måde!

Med vores funky koncept, har vi mange polterabender som ønsker at ligge et visit forbi Brass Monkey som et stop på deres rute, eller slutte deres fantastiske dag med et brag af en tiki-fest på Enghavevej 31.

Vi er en cocktailbar med et twist, og vi syntes at det er fantastisk når festglade folk kommer og fejrer enten brud eller gom på bedste manér. Vores unikke univers og specielt vores cocktails og bowler med ild i, gør det til en oplevelse folk sent vil glemme.

Hvad enten I ønsker at prøve vores cocktailkursus eller en lækker rom-smagning som et stop på ruten, eller booke et bord helt gratis til senere på aftenen, så kontakt os og sammen finder vi det som passer til lige netop jeres behov.

Cocktailkursus & Romsmagning Minimum 15 personer

Brass Monkey tilbyder nu cocktailkursus og romsmagning for virksomheder, sportshold eller private selskaber.

Cocktailkursus

I helt private rammer vil I på vores cocktailkursus få mulighed for at lære at lave vores lækre cocktails. Om enten det er teambuilding eller bare starten på et godt arrangement, så vil vores dygtige bartendere lære deltagerne at shake, røre, straine og mange andre metoder, samt give deltagerne viden og tricks bag baren.

Romsmagning

Til vores romsmagning vil I få mulighed for at udforske jeres smags- og lugtesanser. I vil blive introduceret for nogle af de forskellige stilarter indenfor rommens verden. I vil få viden om de forskellige processer en rom skal igennem fra start til slut, derudover vil I høre om produkterne, deres historie og rommens oprindelse. I vores unikke og afslappede omgivelser, er her mulighed for at få en god oplevelse, omend det er starten eller slutningen på en fantastisk dag.

Kontakt os endelig for at høre mere om program og priser.

MUSIKKEN

Hos Brass Monkey er vi heldige at have et super team af faste DJ’s tilknyttet vores lille familie. Vores dj’s skaber en stemning af ferie og hygge med lækre rytmer i vores tropiske univers.

Musikprofilen dækker over en bred vifte, herunder alt fra soul, funk og disco, til latin, reggae og de gamle kendte klassikere.

Kom forbi

Enghavevej 31
1674 København V

TORSDAG

Kl. 20.00-01.00

Fredag og Lørdag

Kl. 20.00-04.00

KONTAKT OS

Bordreservation:

book.cph@brassmonkey.dk

Telefon

Tirs–tors kl. 10.00–16.00
+45 51 222 199

Mail

Jobansøgning:
job.cph@brassmonkey.dk

Glemte sager:
lostmyshit.cph@brassmonkey.dk