fbpx

FIRMAFEST?

Står jeres firma og mangler de perfekte omgivelser til den næste Fredagsbar, eller har I brug for at give jeres team en uforglemmelig oplevelse?
KONTAKT OS

Teambuilding, fredagsbar, temafest

På Brass Monkey holder vi gerne åbent i forbindelse med en fyraftensbar, hvor i direkte efter arbejde en torsdag eller fredag tjekker ind på Enghavevej, til en oplevelse og stemning der sjældent er set i det Nordlige Europa. Om det er teambuilding, fredagsbar eller sommerfesten som skal arrangeres, så sørger vi på Brass Monkey for, at alle medarbejdere får en fed oplevelse de ikke er vant til.

Cocktails

I bedste Hawaii stil bliver jeres personale taget med på en eventyrlig rejse i vores tropiske univers. Under vores stjernehimmel kan folk glemme den stressede arbejdsuge, og bare læne sig tilbage og nyde lækre eksotiske cocktails i kollegaernes selskab. Der er mulighed for at få rystet teamet endnu mere sammen, hvor samtaleemnet i afdelingen kommer til at omhandle cocktails med ild, hula kranse og groovy Motown rytmer.

Til overstående arrangementer har vi mulighed for at tilbyde lækre små tapas anretninger fra vores samarbejdspartnere.

Kontakt os for mere info, så vi sammen kan skabe rammerne om en unik aften og oplevelse.

Præsentation, konference, release party

Vidste du godt at det er muligt at leje Brass Monkey på hverdage og i weekender?

På Brass Monkey har vi mulighed for at afholde alt fra præsentationer, firmakonferencer til et release party under fortryllende himmelstrøg. Vores intime og hyggelige omgivelser er de perfekte rammer for en præsentation af fx et nyt produkt. Vi tilbyder brug af mikrofon, lydanlæg, og tilslutning til stor projektor, så præsentationen bliver professionel, men i hyggelige omgivelser.

Er det af mere musikalsk karakter, har vi en lille scene, som vil kunne benyttes til fx et release party eller andet. Byt jeres kontor ud med vores tropiske univers for en stund, og få inviteret jeres gæster til en unik-oplevelse på Enghavevej.

Der vil være mulighed for at servere lækre cocktails, øl og vand til disse arrangementer, og vi kan derudover også tilbyde lækre tapas anretninger igennem vores samarbejdspartner.

Lyder det som noget for jer, så kontakt os endelige for at høre nærmere.

Cocktailkursus & Romsmagning Minimum 15 personer

Brass Monkey tilbyder nu cocktailkursus og romsmagning for virksomheder, sportshold eller private selskaber.

Cocktailkursus

I helt private rammer vil I på vores cocktailkursus få mulighed for at lære at lave vores lækre cocktails. Om enten det er teambuilding eller bare starten på et godt arrangement, så vil vores dygtige bartendere lære deltagerne at shake, røre, straine og mange andre metoder, samt give deltagerne viden og tricks bag baren.

Romsmagning

Til vores romsmagning vil I få mulighed for at udforske jeres smags- og lugtesanser. I vil blive introduceret for nogle af de forskellige stilarter indenfor rommens verden. I vil få viden om de forskellige processer en rom skal igennem fra start til slut, derudover vil I høre om produkterne, deres historie og rommens oprindelse. I vores unikke og afslappede omgivelser, er her mulighed for at få en god oplevelse, omend det er starten eller slutningen på en fantastisk dag.

Kontakt os endelig for at høre mere om program og priser.

Julefrokost – Årets julefest

Book jeres Julefrokost hos Danmarks førende tiki bar.

Brass Monkey tilbyder årets festligste julefrokost. I bedste Hawaii stil, så sørger vi for en julefrokost, men med et twist selvfølgelig. Fremragende julebuffet, lækre rytmer hele natten, kolde øl, eksotiske cocktails med ild i og et publikum der er klar på at feste.

Underholdning

Vi skræddersyer julefrokosten efter jeres ønsker, hvad enten der er med venner, holdkammerater eller kollegaer. Har du eksempelvis særlige ønsker til mad, underholdning eller sjove julelege, så imødekommer vi det gerne.

Vi sørger for en stor og lækker julebuffet med alt, hvad jeres sultne julehjerter kan ønske sig. Imens sørger vores Hawaii-piger for, at jeres glas er fyldt med smagen af flydende jul, nemlig snapsen. Når julemaden er væk og mandelgaven er givet, så er vi klar til at feste til den lyse morgen.

Vi tager imod middagsselskaber på minimum 15 personer, og op til 60 personer.

Hvis I ønsker en julefrokost med tropisk stemning, så book din fest hos Brass Monkey.

Kom forbi

Enghavevej 31
1674 København V

TORSDAG

Kl. 20.00-01.00

Fredag og Lørdag

Kl. 20.00-04.00

KONTAKT OS

Bordreservation:

book.cph@brassmonkey.dk

Telefon

Tirs–tors kl. 10.00–16.00
+45 51 222 199

Mail

Jobansøgning:
job.cph@brassmonkey.dk

Glemte sager:
lostmyshit.cph@brassmonkey.dk