fbpx

COCKTAILS

Hos Brass Monkey laver vi cocktails til en hver smag! Vi er vilde med tiki-kultur, og dets kærlighed for alle de forskellige friske og tropiske cocktails.
SE MENUKORT

TIKI-COCKTAILS

Hos Brass Monkey sætter vi en ære i at holde din indre flamme i live. Vi tilbyder en bred vifte af forskellige, tiki-inspirerede cocktails fra forskellige perioder i verdenshistorien. Om enten du er til søde cocktails, syrlige cocktails eller nogle med høje alkoholprocenter, så har vi noget for enhver smag.

Psst! Ved du godt at vi laver cocktails og dele-bowler med ild i.

Det er ingen hemmelighed, at vi har en forkærlighed for god kvalitetsrom. Skulle det ske, at du ikke er til rom, så bare rolig. Vores dygtige bartendere kan lave mange klassiske cocktails, eller blot servere dig en iskold øl, som I kan læne Jer tilbage og nyde.

THE ZOMBIE

Historien fortæller, at Don the Beachcomber oprindeligt udtænkte the Zombie i 1934 for at hjælpe en tømmermændsramt kunde med et komme igennem et forretningsmøde. Et par dage senere vendte kunden tilbage for at klage over, at han var blevet forvandlet til en zombie under resten af hans ophold.

Den lækre, frugtige smag skjuler den ekstremt høje alkoholmængde! Don sørgede for at holde opskriften hemmelig, så det gør vi naturligvis også.

Alt hvad du har behov for at vide er:
Den er frugtig, den er sjov og den indeholder en hulens masse rom!

VOLCANO

Vores berygtede Vulkan er perfekt til to personer. Denne deler bowle var oprindeligt udtænkt til at få ’gnisterne til at flyve’, så at sige.

Cocktailen består af forskellige typer rom, samt en lækker blanding af tranebær, kærlighedsfrugten – litchi og frisk lime.

Et lille hint! – Husk at kigge op på bartenderne når Vulkanen går i udbrud.

The Volcano er en favorit blandt regelmæssige tiki-entusiaster.

MUSIKKEN

Hos Brass Monkey er vi heldige at have et super team af faste DJ’s tilknyttet vores lille familie. Vores dj’s skaber en stemning af ferie og hygge med lækre rytmer i vores tropiske univers.

Musikprofilen dækker over en bred vifte, herunder alt fra soul, funk og disco, til latin, reggae og de gamle kendte klassikere.

TILMELD VORES NYHEDSBREV

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og bliv forkælet med masser af inspiration, konkurrencer, events og nyheder.

Kom forbi

Enghavevej 31
1674 København V

TORSDAG

Kl. 20.00-01.00

Fredag og Lørdag

Kl. 20.00-04.00

KONTAKT OS

Bordreservation:

book.cph@brassmonkey.dk

Telefon

Tirs–tors kl. 10.00–16.00
+45 51 222 199

Mail

Jobansøgning:
job.cph@brassmonkey.dk

Glemte sager:
lostmyshit.cph@brassmonkey.dk