fbpx

MUSIKKEN

Hos Brass Monkey er vi heldige at have et super team af faste DJ’s som skaber en stemning af ferie og hygge med lækre rytmer i vores tropiske univers.
SE KALENDER

MUSIKPROFIL

Vores musikprofil dækker over en bred vifte, herunder alt fra soul, funk og disco, til latin, reggae og de gamle kendte klassikere. I ny og næ inviterer vi særlige gæster, hvilket kan være alt fra kendte DJ’s til lokale livebands.

Selvom vi er stolte af at holde stilen old-school, så sørger vores DJ’s for at der ved midnat bliver sendt en hilsen til vores tiki-totempæl, hvorefter festen bliver sparket et gear op. Efter midnat bliver stilen nemlig en tand mere up-tempo, så der er intet til at stoppe dig fra at ryste hofterne – især når vores personale afslører vores ’hemmelige’ dansegulv.

Derudover, så byder de fleste aftener også på limbo-konkurrencer, hvor du kan udfordre både dine venner og vores barpersonale, der med glæde viser hvor erfarne de er til limbo. Vi glæder os til at se om du ligeledes mestrer limbo-teknikken!

Følg enten vores Facebook-side eller Instagram-profil, hvor vi holder dig opdateret omkring hvad der sker på Brass Monkey.

TORSDAGSKLUB

Den første torsdag i hver måned har vi lavet vores egen torsdagsklub – LATIN PARTY.

Her inviterer vi fest og dans til sydamerikanske rytmer og reggaeton.

Vi har specielle barpriser, hejser bordene og lader de danse glade slå sig løs. Dette er et event, hvor der vil være mange nationaliteter samlet. Hovedsagligt spansktalende mennesker, da disse events er en gestus til latin Amerika og de mange glade rytmer kontinentet har givet gennem tiderne.

Der vil blive spillet alt fra gammel til nyt reggaeton til spansk inspireret popmusik.

VORES DJ’S

Alex De Large
Tony M
Højbelagt
Dj Rookie
Toddmeister
Freewheelin’ Paul & Sidse
Dj Vallinas

Hold dig opdateret på vores Dj-liste på vores Facebookside.

Kom forbi vores cocktailbar på Vesterbro

På Enghavevej 31 giver vi dig en uforglemmelig aften i vores tropiske univers. Den eksotiske atmosfære, vores kendte cocktails med ild og et værtskab udover det sædvanlige, gør at du for en aften kan drømme dig til hvide sandstrande langs det sydlige Stillehav.

Selskaber

Kickstart jeres aften hos Brass Monkey. Vi sætter den perfekte atmosfære, så dig og dit selskab får en intim start på jeres fest. Vi tilbyder fantastiske drinkspakker og lækker mad til fordelagtige priser.

For virksomheder

Står jeres firma og mangler de perfekte omgivelser til jeres næste Fredagsbar, eller har I brug for at give jeres team en uforglemmelig oplevelse? Så se nogle af de mange muligheder vi kan tilbyde.

BOOK BORD

Vidste du, at du kan bestille et bord til dig og dine venner helt GRATIS? Send os blot en besked, så sørger vi for at finde det bedste bord, hvor I kan sidde og nyde jeres lækre tiki cocktails.

Kom forbi

Enghavevej 31
1674 København V

TORSDAG

Kl. 20.00-01.00

Fredag og Lørdag

Kl. 20.00-04.00

KONTAKT OS

Bordreservation:

book.cph@brassmonkey.dk

Telefon

Tirs–tors kl. 10.00–16.00
+45 51 222 199

Mail

Jobansøgning:
job.cph@brassmonkey.dk

Glemte sager:
lostmyshit.cph@brassmonkey.dk