fbpx

BRASS MONKEY

En verden af tiki, rom og hula – din cocktailbar i Esbjerg
BOOK BORDCOCKTAILS

BRASS MONKEY

En verden af tiki, rom og hula – din cocktailbar i Esbjerg
BOOK BORDCOCKTAILS

KOM FORBI VORES COCKTAILBAR I ESBJERG

På Skolegade 18 giver vi dig en uforglemmelig aften i vores tropiske univers. Den eksotiske atmosfære, vores kendte cocktails med ild og et værtskab udover det sædvandlige, gør at du for en aften kan drømme dig til hvide sandstrande langs det sydlige Stillehav.

Private Selskaber

Kickstart jeres aften hos Brass Monkey Esbjerg. Vi sætter den perfekte atmosfære, så dig og dit selskab får en intim start på jeres fest. Vi tilbyder fantastiske drinkspakker og lækker mad til fordelagtige priser.

Events for virksomheder

Står Jeres firma og mangler de perfekte omgivelser til Jeres næste Fredagsbar, eller har i brug for at give jeres team en uforglemmelig oplevelse? Så se nogle af de mange muligheder vi kan tilbyde til firmaer og erhverv.

BOOK ET BORD

Vidste du, at du kan reservere et bord på Brass Monkey til dig og dine venner helt GRATIS? Send os blot en besked, så finder vi det bedste bord, hvor I kan have en hyggelig aften og nyde jeres lækre tiki cocktails i hjertet af Esbjerg.

COCKTAILS

Hos Brass Monkey Esbjerg sætter vi en ære i at lave friske eksotiske cocktails, med spiritus af høj kvalitet, som helt sikkert vil få dig til at drømme om hvide Bounty strande. Hvad enten du er til en Zombie med ild i, byens bedste Pina Colada, eller en klassisk Mojito, så har vi noget til enhver smag.

TIKI-BAR

Hos Brass Monkey får du lov til at opleve vores fortolkning af en Tiki bar.

Rom, hula og eksotisk atmosfære er vores mantra. Med fokus på kvalitetsspiritus, særligt rom, kan du få lov til at nyde de klassiske tiki cocktails eller prøve nogle af vores egne populære kreationer. Vi lover, at vi har noget for enhver smag.

Under vores stjernehimmel bliver du fortryllet af den tropiske indretning. Den lette brise i håret, de groovy rytmer, hula kranse og vores populære Limbo-konkurrencer vil give dig en unik oplevelse.

COCKTAILKURSUS & ROMSMAGNING

Vi tilbyder nu cocktailkurser og romsmagninger for virksomheder, sportshold eller private selskaber. På vores cocktailkursus får I mulighed for at lære at lave vores cocktails, nogle tricks bag baren, samt få viden om cocktails.

På vores romsmagning vil I få udforsket jeres smagspalette og blive introduceret for nogle af de forskellige stilarter indenfor rommens verden. Læs mere for at se alle vores muligheder og forskellige pakker.

MUSIKKEN

Hos Brass Monkey er vi heldige at have et super team af faste DJ’s tilknyttet vores lille familie. Vores dj’s skaber en stemning af ferie og hygge med lækre rytmer i vores tropiske univers.

Musikprofilen dækker over en bred vifte, herunder alt fra soul, funk og disco, til latin, reggae og de gamle kendte klassikere.

TILMELD VORES NYHEDSBREV

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og bliv forkælet med masser af inspiration, konkurrencer, events og nyheder.

KIG FORBI

Skolegade 18
6700 Esbjerg

Fredag & Lørdag

20:00-04:00

KONTAKT OS

BORDRESERVATION:

book.esbjerg@brassmonkey.dk

Telefoon

Tirs-Tors 10:00–16:00
+45 51 222 191

Mail

Jobansøgning:
job.esbjerg@brassmonkey.dk

Glemte sager:
lostmyshit.esbjerg@brassmonkey.dk