fbpx

MUSIKKEN

Hos Brass Monkey Esbjerg er vi heldige at have et super team af faste DJ’s som skaber en stemning af ferie og hygge med lækre rytmer i vores tropiske univers.
BOOK BORD

MUSIKPROFIL

Vi er Hos Brass Monkey heldige at have et stort team af DJ’s tilknyttet Brass Monkey familien. De rejser gerne på tværs af land og rige for at sikre at der er lækre rytmer og eksotiske vibes til alle de festglade mennesker, både i øst og i vest.

Hos Brass Monkey Esbjerg forsøger vi at skabe en følelse af at befinde sig i et tropisk univers, hvilket betyder at vores musikprofil dækker over en masse forskellige musikgenrer. Hos os kan du høre alt fra soul, funk, disco til Caribisk stil, med til latinske rytmer. Vi har derfor lidt til en hver smag, og hver af vores DJ’s har deres helt egen måde at sætte gang i festen på.

I ny og næ inviterer vi også særlige gæster, hvilket kan være alt fra kendte DJ’s til lokale livebands. Vi anbefaler at du følger enten vores Facebook-side eller Instagram-profil, hvor vi holder dig opdateret omkring hvad der sker på Brass Monkey Esbjerg.

UP-TEMPO

Selvom vi er stolte af at holde stilen old-school, så sørger vores DJ’s for at der ved midnat bliver sendt en hilsen til vores tiki-totempæl, hvorefter festen bliver sparket et gear op. Efter midnat bliver stilen nemlig en tand mere up-tempo, så der er intet til stoppe dig fra at ryste hofterne på dansegulvet.

Derudover, så byder nogen af aftener også på limbo-konkurrencer, hvor du kan udfordre både dine venner og vores barpersonale, der med glæde viser hvor erfarne de er til limbo. Vi glæder os til at se om du ligeledes mestrer limbo-teknikken!

HOW LOW CAN YOU GO?

KOM FORBI VORES COCKTAILBAR I ESBJERG

På Skolegade 18 giver vi dig en uforglemmelig aften i vores tropiske univers. Den eksotiske atmosfære, vores kendte cocktails med ild og et værtskab udover det sædvandlige, gør at du for en aften kan drømme dig til hvide sandstrande langs det sydlige Stillehav.

Private Selskaber

Kickstart jeres aften hos Brass Monkey Esbjerg. Vi sætter den perfekte atmosfære, så dig og dit selskab får en intim start på jeres fest. Vi tilbyder fantastiske drinkspakker og lækker mad til fordelagtige priser.

Events for virksomheder

Står Jeres firma og mangler de perfekte omgivelser til Jeres næste Fredagsbar, eller har i brug for at give jeres team en uforglemmelig oplevelse? Så se nogle af de mange muligheder vi kan tilbyde til firmaer og erhverv.

BOOK ET BORD

Vidste du, at du kan reservere et bord på Brass Monkey til dig og dine venner helt GRATIS? Send os blot en besked, så finder vi det bedste bord, hvor I kan have en hyggelig aften og nyde jeres lækre tiki cocktails i hjertet af Esbjerg.

KIG FORBI

Skolegade 18
6700 Esbjerg

Fredag & Lørdag

20:00-04:00

KONTAKT OS

BORDRESERVATION:

book.esbjerg@brassmonkey.dk

Telefoon

Tirs-Tors 10:00–16:00
+45 51 222 191

Mail

Jobansøgning:
job.esbjerg@brassmonkey.dk

Glemte sager:
lostmyshit.esbjerg@brassmonkey.dk